LIKE ONLINE

Τα πέντε ζώδια που θα είναι πιο τυχερά σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Τα πέντε ζώδια που θα είναι πιο τυχερά σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου

Με τον Άρη στους Διδύμους απέναντι από τη Δήμητρα στον Αιγόκερω, σήμερα θα βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στη μάθηση, την κοινωνική δικτύωση, την ανάπτυξη καινούριων ιδεών και την καλλιέργεια μιας νέας φιλίας. Ειδικά αν ανήκουμε σε κάποιο από τα παρακάτω πέντε ζώδια, τα οποία σήμερα είναι η αδυναμία του σύμπαντος. Τι επιφυλάσσει η Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο καθένα από αυτά;

Τοξότης: Ενδώστε στην πνευματική πλευρά σας και θα ανακαλύψετε τη σοφία στα πιο απροσδόκητα μέρη. Οι δεσμευμένοι σίγουρα θα επωφεληθείτε σήμερα από τη συμπαντική ενέργεια, που θα δυναμώσει τη σχέση σας με αναπάντεχους τρόπους. Προετοιμαστείτε λοιπόν για μερικές εκπλήξεις και προσκλήσεις για περιπέτεια. Τώρα είναι η στιγμή να βγείτε, ως ζευγάρι, από τη ζώνη βολής σας. Φροντίστε όμως παράλληλα να βρείτε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας.

Υδροχόος: Σήμερα ο κόσμος σας ανήκει. Όπου κι αν επιλέξετε να στρέψετε την προσοχή σας, τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολα για εσάς. Εστιάστε λοιπόν σε ό,τι μετράει πραγματικά και αποφύγετε τα δράματα γιατί μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Κάντε τουλάχιστον ένα πράγμα που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας ακόμα και αν δεν αλλάξει ριζικά τη ζωή σας, είτε αυτό σημαίνει να παρακολουθήσετε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας κωμικής σειράς είτε να αγοράσετε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια είτε να ενδώσετε σε μια σοκολάτα.

Αιγόκερως: Επιτέλους, σήμερα θα δείτε να απονέμεται δικαιοσύνη και να αποκαθίσταται η ισορροπία σε καταστάσεις που υπήρξαν τοξικές για πολύ καιρό. Είτε τις ζείτε στην ερωτική είτε στη φιλική είτε στην επαγγελματική ζωή σας, θα ανακαλύψετε τα δώρα της νέας συνθήκης, αρκεί να είστε ανοιχτοί και θαρραλέοι. Το σίγουρο είναι ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει.

Ζυγός: Η δικαιοσύνη που θα απονεμηθεί σήμερα θα μοιάζει καρμική. Αν νιώθετε ότι αδικηθήκατε στο παρελθόν, το σύμπαν θα σας φέρει την επιτυχία που αξίζετε και θα ανατρέψει τα εμπόδια που συναντούσατε μέχρι σήμερα στον δρόμο σας. Όσοι περιμένατε να εμφανιστεί κάποια ευκαιρία που αισθανόσασταν ότι σας στερούσαν λόγω του φύλου, της καταγωγής, του σεξουαλικού προσανατολισμού σας ή οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής διάκρισης δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες και τα προσόντα σας, σήμερα θα βρεθεί στα χέρια σας.

Παρθένος: Βαθιά μέσα σας υπάρχει μια δεξαμενή γεμάτη γνώση που θα σας δείξει ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε. Αρκεί να αφουγκραστείτε τις εσωτερικές επιθυμίες και ανάγκες σας και θα έχετε, σήμερα, τις απαντήσεις. Αν νιώθετε το άγχος να σας κυριεύει και να σας μπλοκάρει, δοκιμάστε ό,τι σας βοηθάει να το ελέγξετε, από τον διαλογισμό μέχρι την αρωματοθεραπεία – ;η γιατί όχι, συνδυάστε τα.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα διαδικτυακή απάτη - Έτσι ξεγέλασαν 68χρονο και του απέσπασαν πέραν των 180 χιλιάδων ευρώ

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου ποδηλάτη

• Πάτρα: «Με χτύπησε και με έριξε στους κάδους», δηλώνει o διανομέας που δέχτηκε επίθεση από οδηγό αυτοκινήτου

• Ελεγκτική: Ιδού τα ευρήματα για την Βουλή - Όλα όσα εντόπισε



Επιστολή στον ΠτΔ για την ηλεκτρική διασύνδεση αποστέλλει η Επ. Ενέργειας

Επιστολή στον ΠτΔ για την ηλεκτρική διασύνδεση αποστέλλει η Επ. Ενέργειας

Επιστολή με τη μορφή του κατεπείγοντος θα αποστείλει σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σχετικά με την πορεία του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Κυριάκος Χατζηγιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top