LIKE ONLINE

Μάικλ Τζόρνταν: Πουλάει σπάνιο αυτοκίνητο από τη συλλογή του - Δείτε βίντεο

Μάικλ Τζόρνταν: Πουλάει σπάνιο αυτοκίνητο από τη συλλογή του - Δείτε βίντεο

Ένα από τα εκπληκτικά αυτοκίνητα του Μάικλ Τζόρνταν είναι προς πώληση και δεν είναι ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο - είναι ένα από τα πιο σπάνια και πολυπόθητα οχήματα στον κόσμο.

Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας συγκέντρωσε μια αξιοσημείωτη περιουσία κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του στο ΝΒΑ που διήρκεσε 15 σεζόν, κερδίζοντας έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ, πέντε βραβεία MVP και λανσάροντας την εμβληματική σειρά αθλητικών παπουτσιών Air Jordan με τη Nike. Μέρος αυτής της περιουσίας ξοδεύτηκε σε μια αξιοσημείωτη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων και αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων και τώρα, ένας από αυτούς τους σπάνιους θησαυρούς είναι διαθέσιμος σε έναν νέο ιδιοκτήτη.

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μια Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition του 2007, ένα όχημα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τη σύνδεσή του με τον Τζόρνταν, αλλά και για τη σπανιότητά του και τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Το αυτοκίνητο αυτό, που πωλείται τώρα από την αντιπροσωπεία TBTFW με έδρα το Μαϊάμι, είναι προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ της Mercedes-Benz και της McLaren. Εμπνευσμένη από τη θρυλική 300 SLR Uhlenhaut Coupe, η SLR McLaren συνδύασε εκλεπτυσμένη σχεδίαση, πολυτελή άνεση και επιδόσεις αιχμής για να επαναπροσδιορίσει τι μπορεί να είναι ένα supercar.

 

Ενώ παρήχθησαν αρκετές παραλλαγές της SLR McLaren, η έκδοση 722 Edition είναι η πιο σπάνια και επιθυμητή. Η ονομασία «722», που δόθηκε προς τιμήν της 300 SLR που οδηγήθηκε στη νίκη στο Mille Miglia του 1955 από τον Stirling Moss και τον Denis Jenkinson, αναφέρεται στην πρωινή ώρα εκκίνησής τους στις 7:22 π.μ. Αυτή η ειδική έκδοση SLR McLaren διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις που την διαφοροποιούν από το βασικό μοντέλο. Είναι εξοπλισμένη με έναν ανασχεδιασμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,4 λίτρων που αποδίδει εντυπωσιακά 641 ίππους.

 

Με τιμή 649.995 δολάρια, η SLR McLaren 722 Edition που ανήκει στον Jordan είναι εισηγμένη σημαντικά υψηλότερα από την αρχική τιμή της, που ήταν 480.000 δολάρια όταν ήταν καινούργια. Ωστόσο, για τους συλλέκτες και τους λάτρεις του αυτοκινήτου, αυτό το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια απλή ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας της αυτοκίνησης - είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της κληρονομιάς του Μάικλ Τζόρνταν.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

• Νέες κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε μισθούς και όλες τις λεπτομέρειες

• Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

• Καταγγελίες και αντιδράσεις γονέων για το κόστος στολών σε Γυμνάσια - Οι επιστολές και η ξεκάθαρη απάντηση ΥΠΑΝ

• Μείωση 8,9% στον αριθμό εγγεγραμμένων ανέργων τον Αύγουστο – Πίνακες

• Famagusta: Οριστικά εκτός Τουρκίας από το Netflix – Η πρώτη αντίδραση του Κούλλη Νικολάου



Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες το επόμενο διάστημα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος

Περιοδεία σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου και την ΄ύπαιθρο θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, όπω ςο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top