Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη

Με κατάληψη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου στην Κρήτη, καθώς οι γονείς αντιδρούν στις συγχωνεύσεις τμημάτων.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, γονείς και μαθητές έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση που αποφάσισε ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου, με αποτέλεσμα ο αγιασμός να μην πραγματοποιηθεί.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Ανθούσης, που στηρίζει τους γονείς και τους μαθητές «Τη νέα σχολική χρονιά, όπως όλα δείχνουν, τα παιδιά μας αντιμετωπίζονται ξανά ως αριθμοί, καθώς στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμβαρίου συγχωνεύονται τμήματα και από 12θέσιο μετατρέπεται σε 10θέσιο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει η κτιριακή υποδομή για 12 τμήματα και κυρίως υπάρχουν σχετικές γνωματεύσεις από το ΚΕΔΑΣΥ».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.