ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

Η Έφη Ξάνθου έχει πλέον ενταχθεί στο Volt, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση της από το κίνημα Οικολόγων στο οποίο για 23 χρόνια ήταν μέλος, κοινοβουλευτική συνεργάτιδα αλλά και υποψήφια σε πολλές αναμετρήσεις.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η κ. Ξάνθου ανέφερε η διαδικασία για να πάρει την απόφαση αποχώρηση από το Κίνημα Οικολόγων ήταν επώδυνη, ωστόσο όπως σημείωσε, «μετά από 23 χρόνια έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να επιφέρω οποιαδήποτε θετική αλλαγή στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο».

Παράλληλα, όπως ανέφερε, «πιστεύω ότι υπάρχει ανάγκη, για να υπάρχουν πολιτικά καθαρές φωνές που να προωθούν την καταπολέμηση στα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής, την πράσινη μετάβαση, την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και πρόσθεσε ότι της είχαν γίνει προτάσεις από τέσσερα πολιτικά κόμματα ώστε να ενταχθεί στις τάξεις τους.

Ερωτηθείσα για τον λόγο που επέλεξε την ένταξη της στο Volt, ανέφερε ότι «είναι ένα νέο κόμμα με άτομα τα οποία έχουν όρεξη για αλλαγή ώστε να είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και θέτει σε προτεραιότητα τα θέματα επίλυσης του Κυπριακού, που να μην κινδυνεύει κανένας άνθρωπος λόγω των εθνικών του καταβολών, της θρησκείας του ή του σεξουαλικού του προσανατολισμού».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα διεκδικήσει οποιαδήποτε θέση στο Volt, σημείωσε ότι δεν είναι αυτοσκοπός, ωστόσο σημείωσε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο συνέδριο του Volt.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του σχετικά με την δικαστική διαμάχη Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή. Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου, όποια και να είναι αυτή, θα είναι τελεσίδικη, σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του νομικού Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Το ThemaOnline βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει ζωντανά όλες οι εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top