ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδ. Μιχαηλίδης: Τα δύο πράγματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί - «Δεν θα υπάρχει από αύριο η Ελεγκτική που ξέραμε»

Οδ. Μιχαηλίδης: Τα δύο πράγματα που δεν μπορεί να διαχειριστεί - «Δεν θα υπάρχει από αύριο η Ελεγκτική που ξέραμε»

Δύο πράγματα δεν μπορεί να διαχειριστεί ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, όπως δήλωσε μετά από την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου για άμεση απόλυσή του.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που παρευρέθηκαν στο Ανώτατο για να στηρίξουν τον ίδιο, δήλωσε πως «το πρώτο που δεν μπορώ εύκολα να τα διαχειριστώ είναι το ότι σας χάνω. Το δεύτερο είναι ότι αυτή η απόφαση ουσιαστικά καταργεί την Ελεγκτική Υπηρεσία και τη Δημοκρατία. Με αυτή την απόφαση έχει αλωθεί η Ελεγκτική. Θα μπορούσα να έχω παραιτηθεί ακόμη και να πεθάνω και να μην άλλαζε κάτι. Έχει μπει ένας κορσές. Θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε, τι γράφετε».

«Μπορώ να διαχειριστώ τα θέματα τα οποία προκύπτουν ακόμη και τον τρόπο που θα βρω για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτό τον τόπο. Αλλά δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ αυτά τα δύο», συνέχισε.

«Δεν θα υπάρχει από αύριο η Ελεγκτική Υπηρεσία που ξέραμε», τόνισε.

«Θα προσπαθήσω να σώσω ότι μπορώ να σώσω. Να μιλήσω με κόμματα για να διαφυλαχτεί διά νόμου η διευθυντική ομάδα που έχουμε. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ξεχνάμε αυτά που ξέραμε», υπογράμμισε.

«Τώρα έχουμε μια άλλη ελεγκτική, θα πρέπει να λαμβάνει την έγκριση του γενικού Εισαγγελέα πριν πει κάτι. Φρόντισε το Δικαστήριο να πει στο τέλος και τα λέμε αυτά για να τα ακούν και οι επόμενοι. Μία μαύρη μέρα για την Κύπρο και κατάμαυρη για την Υπηρεσία μας. Σας αγαπώ τον καθένα ξεχωριστά. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του. Η δύναμη είναι στον κόσμο και όχι σε αυτούς που μπορούν να ελέγξουν τα πάντα», κατέληξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top