Ελλάδα: Ανήλικη κατήγγειλε ότι την χτυπούσε η μητέρα της - «Θέλω να πάω κάπου με ασφάλεια»

Ελλάδα: Ανήλικη κατήγγειλε ότι την χτυπούσε η μητέρα της - «Θέλω να πάω κάπου με ασφάλεια»

«Προστατέψτε με, απομακρύνετέ με από τη μητέρα μου, θέλω να πάω σε ασφαλές χώρο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Αγίου Νικολάου ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως κατήγγειλε, κακοποιήθηκε από την 46χρονη μητέρα της.

Μητέρα και παιδί είναι από την Ουκρανία και όπως κατήγγειλε η ανήλικη, η μητέρα της την χτύπησε με κλωτσιές στην κοιλιά και στους μηρούς.

Οι λόγοι που η 46χρονη επιτέθηκε στο παιδί της δεν έχουν γίνει γνωστοί. Το παιδί σύμφωνα με το patris.gr ζήτησε να μεταφερθεί κάπου που να νιώθει ασφάλεια και μέχρι στιγμής φιλοξενείται σε νοσοκομείο του Λασιθίου.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Αγίου Νικολάου ενώ η μητέρα δεν έχει συλληφθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE