ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τα φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζει την πορεία του ο ΔΗΣΥ - Η Αννίτα και οι άλλοι

Με τα φαντάσματα του παρελθόντος συνεχίζει την πορεία του ο ΔΗΣΥ - Η Αννίτα και οι άλλοι

Όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν στον ΔΗΣΥ, η διάσταση απόψεων και θέσεων ειδικότερα μεταξύ Αννίτας Δημητρίου και Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι εμφανής, αλλά και ο ρόλος του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στο σκηνικό που υπάρχει σήμερα στην Πινδάρου, αποδεικνύει ότι τα προβλήματα, ανακυκλώνονται και δεν αφήνουν το κόμμα της δεξιάς να πάει πάρα κάτω.

Μια η «μυστική» συνάντηση Αβέρωφ- Αναστασιάδη με πρωτοβουλία φίλων, για γεφύρωση των σχέσεων μεταξύ των δύο ανδρών και από την άλλη η αρχηγική παρουσία του Αβέρωφ Νεοφύτου, με αφορμή το άτυπο δείπνο στην Νέα Υόρκη, δείχνουν ακριβώς τα δύσβατα μονοπάτια από τα οποία θα περάσει το κόμμα, μέχρι τις προεδρικές του 2028.

Το ύφος με το οποίο επέλεξε ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ να στείλει μήνυμα στον Νίκο Χριστοδουλίδη λίγο πριν από το άτυπο δείπνο στη Νέα Υόρκη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πρόεδρε ή τώρα ή ποτέ! Διάλεξε πώς θα μείνεις στην ιστορία. Πρόεδρος λύσης ή διχοτόμησης» δείχνει τις προθέσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου, στέλνοντας το μήνυμα ότι «είμαι εδώ».

Αυτή η κίνηση Νεοφύτου δεν περνά απαρατήρητη από στελέχη της Πινδάρου, τα οποία βρίσκονται δίπλα από την Αννίτα Δημητρίου, που έσπευσε με τη δική σειρά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, να δηλώσει την στήριξή της, στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση, για το κυπριακό.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, ήρθε να προστεθεί και η συνέντευξη της Προέδρου του ΔΗΣΥ στον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA και στην εκπομπή «τετ-α-τετ» η οποία υπέδειξε πως «ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχασε γιατί το επέλεξαν οι πολίτες».

Όλα αυτά, δημιουργούν μία αμηχανία στον ΔΗΣΥ, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει σε μια κινούμενη άμμο, σε ένα δύσκολο πολιτικό σκηνικό, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Γιατί καθυστερεί η δίκη για τα Τέμπη – Οι νέες έρευνες, οι ανεκτέλεστες αποφάσεις

• Σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 39χρονος στη ΜΕΘ - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

• Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Οκτωβρίου - Ο βίος του Αγίου

• Θα έχουμε τελικά τεχνητή βροχή στην Κύπρο; Ποιες οι πιθανότητες επιτυχίας και οι κίνδυνοι - Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»

• Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

• Πασχάλης Τερζής: H σπάνια εμφάνιση του τραγουδιστή - Η Γιώτα Νέγκα τον επισκέφτηκε στο σπίτι του και πόζαραν αγκαλιά



Ευελιξία ζητούν οι Βρετανοί λίγο πριν από το άτυπο δείπνο - Στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ευελιξία ζητούν οι Βρετανοί λίγο πριν από το άτυπο δείπνο - Στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Έφτασε η ώρα του άτυπου δείπνου στη Νέα Υόρκη, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Κύπρου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top