Αυτή είναι η 27χρονη που ψάχνουν από τον περασμένο Νοέμβριο - Δείτε φωτογραφία της

Αυτή είναι η 27χρονη που ψάχνουν από τον περασμένο Νοέμβριο - Δείτε φωτογραφία της

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες για εντοπισμό της SONIYA LAMA, 27 ετών από το Νεπάλ, η οποία απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, Γέρι, από τις 5/11/2023.

Η LAMA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,52μ περίπου, με μαύρα μαλλιά.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE