Διπλός σεισμός 5,2 και 4,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλονίκη

Διπλός σεισμός 5,2 και 4,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλονίκη

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (3/11) στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο πρώτος σεισμός στις 19.03 είχε ένταση 5,2 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα νότια των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Ο δεύτερος σεισμός στις 19.07 είχε ένταση 4,3 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νότια των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Οι σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί και στη Θεσσαλονίκη, ενώ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

ΠτΔ: «Προτεραιότητα οι εξελίξεις στο Κυπριακό, όχι ο ανασχηματισμός» - Αιχμές για στελέχη του ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δεν προαναγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE