Διπλός σεισμός 5,2 και 4,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλονίκη

Διπλός σεισμός 5,2 και 4,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική - Ταρακουνήθηκε η Θεσσαλονίκη

Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (3/11) στη Χαλκιδική.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο πρώτος σεισμός στις 19.03 είχε ένταση 5,2 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα νότια των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Ο δεύτερος σεισμός στις 19.07 είχε ένταση 4,3 Ρίχτερ με το επίκεντρο να εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νότια των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα.

Οι σεισμοί έγιναν ιδιαίτερα αισθητοί και στη Θεσσαλονίκη, ενώ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE