Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε όχημα μετά από τροχαίο

Άνοιξε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε όχημα μετά από τροχαίο

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 7.45 το πρωί, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο τμήμα παρά τον Ύψωνα, λόγω ακινητοποίησης οχήματος στον δρόμο.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου μετά από πρόσκρουση, που προκλήθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κινήθηκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε λίνια στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ η τροχαία κίνηση διοχετευόταν μέσω της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου. Το αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο, και η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία, που συνεχίζει κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE