Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παρανάλωμα του πυρός τέσσερα οχήματα τα ξημερώματα - Βρίσκονταν ακινητοποιημένα σε οικόπεδο
Χθες Κυριακή, στις 13:41 ανταπόκριση πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς με ένα πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.
Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε ζημιές στο εσωτερικό του μόνο. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Πρόκειται για ηλεκτρικό πρόβλημα.
Στις 22:07 ανταπόκριση των σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε παλιό υποστατικό διαστάσεων 5 Χ 10 κατασκευασμένο από τσίγκους με πρώην χρήση ως βαφείο οχημάτων (τώρα ανενεργό) στην οδό Πελοποννήσου.
Το υποστατικό ήταν άδειο, χωρίς εξοπλισμό. Επηρεάστηκαν ελαφρά δύο διπλανά σταθμευμένα οχήματα και πάσσαλος της Α.Η.Κ.
Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




