Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Καίγονταν οχήματα σε αυλές - Φωτιά και σε υποστατικό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Καίγονταν οχήματα σε αυλές - Φωτιά και σε υποστατικό

Σε 44 περιστατικά, 17 πυρκαγιές και 27 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο.

Χθες Κυριακή, στις 13:41 ανταπόκριση πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς με ένα πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε ζημιές στο εσωτερικό του μόνο. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Πρόκειται για ηλεκτρικό πρόβλημα.

Στις 22:07 ανταπόκριση των σταθμών Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε παλιό υποστατικό διαστάσεων 5 Χ 10 κατασκευασμένο από τσίγκους με πρώην χρήση ως βαφείο οχημάτων (τώρα ανενεργό) στην οδό Πελοποννήσου.

Το υποστατικό ήταν άδειο, χωρίς εξοπλισμό. Επηρεάστηκαν ελαφρά δύο διπλανά σταθμευμένα οχήματα και πάσσαλος της Α.Η.Κ.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE