Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη  

Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη   

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής (22/12).

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κρατούμενο ηλικίας 49 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με αδικήματα οικονομικής φύσης που φέρεται να διέπραξε στην εν λόγω χώρα, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για έκδοση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε από την ιδιωτική κλινική - Δείτε φωτογραφία

Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 49χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE