Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος δράστης και η 20χρονη συμβία του

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 25χρονος δράστης και η 20χρονη συμβία του

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί ο 25χρονος που συνελήφθη σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 39χρονου που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αγία Φύλα. Συνελήφθη επίσης η 20χρονη συμβία του καθώς στο σπίτι όπου διαμένουν εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δύο, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνταν, συνελήφθησαν χθες αργά το απόγευμα.

Ο 25χρονος φέρεται από την Αστυνομία να είναι το άτομο που πυροβόλησε με πιστόλι δύο αδέλφια και φίλο τους όταν αυτοί μετέβησαν στο σπίτι του, στην Αγία Φύλα, τραυματίζοντας τον ένα στο πόδι. Μετά τους πυροβολισμούς ο 25χρονος είχε διαφύγει από τη σκηνή κλέβοντας το αυτοκίνητο του θύματος. Η συμβία του καταζητείτο μετά που στο σπίτι τους εντοπίστηκαν περίπου τριάμισι κιλά κάνναβης, ρητίνης κάνναβης και κοκαΐνης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE