Ινδία: Έντεκα άνθρωποι πήδηξαν από συρμό έπειτα από συναγερμό για πυρκαγιά και σκοτώθηκαν από άλλη αμαξοστοιχία

Ινδία: Έντεκα άνθρωποι πήδηξαν από συρμό έπειτα από συναγερμό για πυρκαγιά και σκοτώθηκαν από άλλη αμαξοστοιχία

Έντεκα άνθρωποι που πήδηξαν από τρένο όταν σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά σκοτώθηκαν από αμαξοστοιχία που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του κρατιδίου Μαχαράστρα στην κεντρική Ινδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Τζαλγκάον, σε απόσταση περίπου 400 χιλιομέτρων από τη Μουμπάι.

Εκπρόσωπος των ινδικών σιδηροδρόμων εξήγησε ότι προκλήθηκε πανικός σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο προς τη Μουμπάι, όταν κάποιος σήμανε συναγερμό για πυρκαγιά σε βαγόνι. «Ορισμένοι επιβάτες πήδηξαν από το τρένο» στις ράγες και τότε «παρασύρθηκαν από άλλη αμαξοστοιχία που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση» δήλωσε.

«Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε λαμβάνουν ιατρική φροντίδα» ανέφερε ένας τοπικός αξιωματούχος, ο Αγιούς Πρασάντ, στο τηλεοπτικό δίκτυο ABP Majha.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE