Visa και Χ αλλάζουν τα δεδομένα στα social media και στις μεταφορές χρηματικών ποσών - Έρχεται το «X Money»

Visa και Χ αλλάζουν τα δεδομένα στα social media και στις μεταφορές χρηματικών ποσών - Έρχεται το «X Money»

Το Χ του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ ανακοίνωσε την Τρίτη την έναρξη της συνεργασίας του με τον κολοσσό πιστωτικών καρτών και υπηρεσιών στις ΗΠΑ, τη Visa.

Visa και Χ δημιουργούν από κοινού μία νέα υπηρεσία, την X Money, με την οποία οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να περνούν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς σε άυλο περιβάλλον και να τα διαχειρίζονται χωρίς τις τράπεζες ως ενδιάμεσους.

Η συγκεκριμένη κίνηση στην οποία αναμένεται να εμπλακούν ενεργά και άλλες εταιρείες κολοσσοί της αμερικανικής οικονομίας αναμένεται να είναι διαθέσιμη εντός των επόμενων τριών μηνών και αποτελεί την υλοποίηση από την πλευρά του μεγιστάνα της τεχνολογίας από την ημέρα που εξαγόρασε για 44 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώην Twitter.

Ο Έλον Μασκ είχε τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις πως στόχος του είναι το Χ να γίνει μέσο για όλες τις χρήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE