ΤΑΚΑΤΑ: «Name and shame» σε όσους μπλοκάρουν την διαδικασία – Τουλάχιστον 84,000 οι ανακλήσεις οχημάτων

ΤΑΚΑΤΑ: «Name and shame» σε όσους μπλοκάρουν την διαδικασία – Τουλάχιστον 84,000 οι ανακλήσεις οχημάτων

Στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του Σίγμα ήταν φιλοξενούμενος ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων, Σταύρος Παπαδούρης ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες πολίτες, με τους ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε, το «name and shame» θα γίνει για τις αντιπροσωπίες που αρνούνται να δώσουν στοιχεία ενώ πρόσθεσε ότι, «είναι μια ευχέρεια που υπάρχει και πρέπει να χρησιμοποιηθεί αφού ο Υπουργός λέει ότι δεν συνεργάζονται ενώ κάποιοι από τους διανομείς επικαλούνται ότι δεν είναι κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτό που θα περάσουμε από τις 3 Φεβρουαρίου και αυτό ξενίζει».

Παράλληλα κάλεσε τον Υπουργό να δημοσιοποιήσει τον κατάλογο με τους διανομείς για ενημέρωση των πολιτών.

Επιπρόσθετα δήλωσε πως, «ταλαιπωρία θα υπάρξει, διότι ένα σύστημα το οποίο δεν ήταν σε λειτουργία, ενεργοποιήθηκε σε δύο μήνες βρίσκοντας τον ένα όγκο 84,000 αυτοκινήτων και αναμένεται να αυξηθεί».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE