Υπόθεση Ποταμίας: Μη ποινική διώξη για τους Αστυνομικούς - Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν ο 39χρονος και 37χρονος

Υπόθεση Ποταμίας: Μη ποινική διώξη για τους Αστυνομικούς - Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν ο 39χρονος και 37χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους, παρουσιάστηκαν σήμερα 39χρονος και 37χρονος, που τελούσαν υπό κράτηση σχετικά με το επεισόδιο με πυροβολισμούς στην περιοχή Ποταμιάς.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας φόνου, της διακίνησης μεταναστών, των πράξεων που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης ή την αποτροπή σύλληψης, και της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ενώ το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, στις 18 Μαρτίου, 2025.

Όσον αφορά στα μέλη της Αστυνομίας, που εμπλέκονταν στο επεισόδιο, βάσει του μαρτυρικού υλικού, αποφασίστηκε η μη ποινική δίωξή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.