Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για τις υποθέσεις δωροδοκίας

Ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης για διαφθορά. 

Ο 70χρονος Μενέντεζ, γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ με τρεις θητείες, κρίθηκε πέρυσι ένοχος από ενόρκους σε δικαστήριο του Μανχάταν για 16 κατηγορίες διαφθοράς, μεταξύ των οποίων δωροδοκία, εκβιασμός και δράση ως ξένος πράκτορας.

Παραιτήθηκε από τη Γερουσία λίγο μετά την καταδίκη του.

Από πολυετή έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μενέντεζ είχε δεχθεί δωροδοκίες με τη μορφή μετρητών και ράβδων χρυσού, με αντάλλαγμα να βοηθήσει τις κυβερνήσεις του Κατάρ και της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE