Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Νέα Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες στη Λακατάμεια, με θύμα τον Γιώργο Θεοφάνους, 20 ετών, από τη Λακατάμια.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου, ενώ ο 64χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας, η οποία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE