Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Νέα τραγωδία: «Έσβησε» 16χρονος μοτοσικλετιστής – Προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο

Δεύτερη τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας.

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Χρίστος Παναγή, 16 ετών, από τη Λάρνακα.

Γύρω στις 10.30μ.μ. ο Παναγή οδηγούσε μοτοποδήλατο, στην οδό Ευξείνου Πόντου, στα Λειβάδια. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE