Φωτιά στον Στρόβολο: Διασωληνωμένη με εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι η 60χρονη

Φωτιά στον Στρόβολο: Διασωληνωμένη με εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι η 60χρονη

Στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση 60χρονη γυναίκα μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη κατοικία στον Στρόβολο το βράδυ της Παρασκευής (31/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το χέρι από τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι εξιτήριο έλαβε o 58χρονος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο  όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Υπνεθυμίζεται ότι, όπως είχε αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, η εμπλεκόμενη στην πυρκαγιά οικία γειτνιάζει με δεύτερη διώροφη κατοικία η οποία προατατεύθηκε από τις ομάδες πυρόσβεσης.

Στην περίμετρο της εμπλεκόμενης στην πυρκαγιά οικίας υπήρχε υποστατικό επιδιόρθωσης μηχανοκίνητων δικύκλων το οποίο επίσης υπέστη εκτεταμένες ζημιές τόσο το ίδιο όσο και ο εξοπλισμός του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.