Συναγερμός στις Αρχές - Απειλητικά email σε διάφορα σχολεία Παγκύπρια

Συναγερμός στις Αρχές - Απειλητικά email σε διάφορα σχολεία Παγκύπρια

Σε διάφορα σχολεία σε όλη την Κύπρο, έχουν ληφθεί απειλητικά μηνύματα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η Αστυνομία προβαίνει σε ενέργειες με βάση σχετικό Πρωτόκολλο για τέτοιου είδους περιστατικά, ενώ έχει συσταθεί Κέντρο Κρίσεως υπό την εποπτεία του Βοηθού Αρχηγού Πρόληψης και Καταπολέμησης Εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία, βρίσκεται σε συνεργασία και επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απειλητικά μηνύματα έχουν σταλεί σε τουλάχιστο δέκα σχολεία, ωστόσο ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE