Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ: «Το Προεδρικό και η Πινδάρου συμπεριφέρονται ως πρέσβεις του Ισραήλ»

Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ: «Το Προεδρικό και η Πινδάρου συμπεριφέρονται ως πρέσβεις του Ισραήλ»

Χωρίς τέλος η διαμάχη αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ισραηλινό Πρόεδρο, με το ΑΚΕΛ μνα προβαίνει σε επίθεση κατά του Προεδρικού και της Πινδάρου.

Όπως ανέφερε το ΑΚΕΛ, «συμπεριφέρονται ως πρέσβεις του Ισραήλ».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Το Προεδρικό και η Πινδάρου συμπεριφέρονται ως πρέσβεις του Ισραήλ και όχι ως εκπρόσωποι του κυπριακού λαού. Συκοφαντούν με ύβρεις και ψέματα, εξαπολύουν διαδικτυακές επιθέσεις ενάντια σε όποιον διαφωνεί με την υποταγή της χώρας στον καταζητούμενο εγκληματία πολέμου Βενιαμίν Νετανιάχου.

Η στοχοποίηση της συζύγου του Κύπριου Επιτρόπου στην ΕΕ επειδή διατύπωσε τη διαφωνία της με την επικείμενη συνάντηση Χριστοδουλίδη με τον Νετανιάχου είναι ενδεικτική των αντιλήψεων που έχουν αυτοί οι κύκλοι για τη δημοκρατία.

Αν δεν συγκινούνται για τη σφαγή χιλιάδων παιδιών και αμάχων που διαπράττει ο εκλεκτός τους, ας αναλογιστούν τη ζημιά που επιφέρουν στη διεθνή αξιοπιστία της Κύπρου που βασίζει τον αγώνα της στο διεθνές δίκαιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE