Έτσι έγινε το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος -Δείτε φωτογραφίες
Τραγικό θάνατο βρήκε η 71χρονη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς από τη Λεμεσό, όταν γύρω στις 10:40 παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 64χρονη.

Νικητές του βραβείου είναι οι δημοσιογράφοι Andrzej Poczobut από τη Λευκορωσία και Mzia Amaglobeli από τη Γεωργία.

Το βραβείο αυτό αποτελεί ανώτατη διάκριση της ΕΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και απονέμεται ετησίως από το Κοινοβούλιο από το 1988 σε άτομα, ομάδες ή οργανώσεις σε αναγνώριση της αφοσίωσής τους στα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία της έκφρασης και την υπεράσπιση των δημοκρατικών αξιών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Οκτωβρίου 2025, οι ευρωβουλευτές των επιτροπών Εξωτερικών υποθέσεων και ανάπτυξης ανέδειξαν τις εξής τρεις τελικές υποψηφιότητες:
-Οι φυλακισμένοι δημοσιογράφοι Andrzej Poczobut από τη Λευκορωσία και Mzia Amaglobeli από τη Γεωργία.
-Δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Παλαιστίνη και σε όλες τις ζώνες συγκρούσεων, εκπροσωπούμενοι από το Παλαιστινιακό Συνδικάτο Δημοσιογράφων, την Ερυθρά Ημισέληνο και την UNRWA.
-Σέρβοι Φοιτητές
Ο νικητής του βραβείου επιλέγεται από τη Διάσκεψη προέδρων η οποία απαρτίζεται από την πρόεδρο Metsola και τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Κοινοβουλίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




