Το Ισραήλ επέστρεψε στη Γάζα τις σορούς 30 Παλαιστινίων κρατουμένων

Το Ισραήλ επέστρεψε στη Γάζα τις σορούς 30 Παλαιστινίων κρατουμένων

Με την εύθραυστη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα να συνεχίζεται, το Ισραήλ οφείλει να παραδώσει τις σορούς 15 Παλαιστινίων για κάθε έναν νεκρό Ισραηλινό όμηρο που παραδίδεται από τη Χαμάς.

Έτσι, μετά τις δύο σορούς που ταυτοποιήθηκαν από το Ισραήλ, το ελεγχόμενο από τη Χαμάς υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε σήμερα 22 Οκτωβρίου ότι 30 νέες σοροί Παλαιστινίων μεταφέρθηκαν από το Ισραήλ με τη μεσολάβηση του Ερυθρού Σταυρού.

Πλέον οι σοροί των Παλαιστινίων που έχει επιστραφεί στη Γάζα από το Ισραήλ από τις 10 Οκτωβρίου ανέρχονται σε 195.

Από τις 10 Οκτωβρίου, έχουν επιστραφεί τα λείψανα 15 Ισραηλινών ομήρων, από τις 28 σορούς που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι ταυτοποίησε τα λείψανα δύο ομήρων που ανακτήθηκαν από τη Γάζα και ότι πρόκειται για τους ΤαμίρΑντάρ και Άριε Ζαλμάνοβιτς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, που θα έβαζε τέλος σε σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου, την ώρα που η Μόσχα εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο, αυξάνοντας την πίεση πριν τις διαπραγματεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE