Τρίζει τα δόντια του ο Byron: «Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Δείτε βίντεο

Τρίζει τα δόντια του ο Byron: «Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Δείτε βίντεο

Βροχές εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, με τα έντονα φαινόμενα να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους στα ορεινά του Τροόδους.

Συγκεκριμένα, όπως φανερώνουν βίντεο που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» διαπιστώνεται ότι άνοιξαν οι ουρανοί στην περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ισχύ τέθηκε από τις 5:00 το απόγευμα η Κίτρινη Προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι. Η ένταση της βροχής τοπικά θα κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE