Έτρεχε η πυροσβεστική: Άναψαν ξύλα σε μπαλκόνι διαμερίσματος για να ψήσουν και πήρε φωτιά

Έτρεχε η πυροσβεστική: Άναψαν ξύλα σε μπαλκόνι διαμερίσματος για να ψήσουν και πήρε φωτιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την εβδομάδα από τις 06:00 της 15ης Μαρτίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 22ης  Μαρτίου 2026 ανταποκρίθηκε σε 264 κλήσεις για βοήθεια (84 πυρκαγιές, 171 ειδικές εξυπηρετήσεις και 9 ψευδείς κλήσεις).

Η ώρα 11:02, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην κοινότητα Τερσεφάνου, της επαρχίας Λάρνακας.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:00, εκδηλώθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και επεκτάθηκε στο εσωτερικό.

Οι ένοικοι είχαν εξέλθει του διαμερίσματος μόλις αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και εξετάστηκαν επί τόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στη σκηνή, χωρίς να κριθεί αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από άναμμα ξύλων στο μπαλκόνι του διαμερίσματος για παρασκευή φαγητού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE