Πέθανε ο πατέρας πρώην Υπουργού – Διετέλεσε διευθυντής στο Παγκύπριο Γυμνάσιο

Πέθανε ο πατέρας πρώην Υπουργού – Διετέλεσε διευθυντής στο Παγκύπριο Γυμνάσιο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Προδρόμου, μιας εξέχουσας προσωπικότητας του εκπαιδευτικού κόσμου της Κύπρου και πατέρα του πρώην Υπουργού, Πρόδρομου Προδρόμου.

Ο Γεώργιος Προδρόμου απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών, αφήνοντας πίσω του μια πλούσια παρακαταθήκη στην εκπαίδευση. Υπήρξε μια εμβληματική μορφή για την πρωτεύουσα, καθώς υπηρέτησε για χρόνια ως Γυμνασιάρχης του ιστορικού Παγκυπρίου Γυμνασίου Λευκωσίας, γαλουχώντας γενιές μαθητών με αρχές και αξίες.

Η εξόδιος ακολουθία για τον πολυαγαπημένο πατέρα και παππού θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, στις 4:00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Αγλαντζιά. Η οικογένεια του εκλιπόντος θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 3:00 μ.μ.

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς. Επιθυμία της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές για το φιλανθρωπικό έργο της Ενορίας και για την «Αγία Σκέπη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE