Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, οι δύο 17χρονες φέρονται να συνεπλάκησαν την ώρα που οι μαθητές σχολούσαν, με αρκετά άλλα παιδιά να βρίσκονται στο σημείο και να παρακολουθούν όσα συνέβαιναν.
Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν οι αντιδράσεις όσων ήταν παρόντες. Όπως αναφέρεται, κανείς δεν επιχείρησε να παρέμβει για να σταματήσει τη συμπλοκή, ενώ κάποιοι μαθητές φέρονται να χειροκροτούσαν και να ενθάρρυναν τις δύο ανήλικες.
Μετά το περιστατικό, οι δύο μαθήτριες κλήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, όπου έδωσαν τους δικούς τους ισχυρισμούς για όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν.
Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών εξετάζονται και μαρτυρίες προσώπων που βρίσκονταν στο σημείο.
Δείτε το Βίντεο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




