Καταστράφηκε ολοσχερώς: Στάχτες έγινε Ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν!

Καταστράφηκε ολοσχερώς: Στάχτες έγινε Ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν!

Ολοσχερώς καταστράφηκε σερβική ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν ανήμερα του Πάσχα.

Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μέσα στην εκκλησία, επεκτάθηκε γρήγορα και χρειάστηκε αρκετή ώρα και 170 πυροσβέστες για να τη σβήσουν.

Ευτυχώς, παρά τις αρχικές πληροφορίες περί του αντιθέτου, δεν βρισκόταν κανείς εγκλωβισμένος μέσα στην εκκλησία.

«Είμαστε όλοι καλά αλλά η εκκλησία μας χάθηκε» δήλωσε συγκλονισμένος ο ιερέας της εκκλησίας, η οποία -ως οίκημα- είχε κατασκευαστεί το 1850.

Πυρκαγιά ξέσπασε, όμως, στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Μελβούρνη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από λίγη ώρα, ωστόσο αρκετά εικονίσματα (κάποια εκ των οποίων αρκετά παλιά) κάηκαν.

aaf5049246b453cd360f6dd87a1784b6.JPG

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE