Καταστράφηκε ολοσχερώς: Στάχτες έγινε Ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν!

Καταστράφηκε ολοσχερώς: Στάχτες έγινε Ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν!

Ολοσχερώς καταστράφηκε σερβική ορθόδοξη εκκλησία στο Μανχάταν ανήμερα του Πάσχα.

Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μέσα στην εκκλησία, επεκτάθηκε γρήγορα και χρειάστηκε αρκετή ώρα και 170 πυροσβέστες για να τη σβήσουν.

Ευτυχώς, παρά τις αρχικές πληροφορίες περί του αντιθέτου, δεν βρισκόταν κανείς εγκλωβισμένος μέσα στην εκκλησία.

«Είμαστε όλοι καλά αλλά η εκκλησία μας χάθηκε» δήλωσε συγκλονισμένος ο ιερέας της εκκλησίας, η οποία -ως οίκημα- είχε κατασκευαστεί το 1850.

Πυρκαγιά ξέσπασε, όμως, στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Μελβούρνη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο μετά από λίγη ώρα, ωστόσο αρκετά εικονίσματα (κάποια εκ των οποίων αρκετά παλιά) κάηκαν.

aaf5049246b453cd360f6dd87a1784b6.JPG

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.