Αυτά κάνει ο Γιώρκας όταν γίνονται καβγάδες στα μαγαζιά που τραγουδά!
02.11.2016 - 10:34
Το περισταστικό που περιέγραψε στον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό....
Kαλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος περιέγραψε στην εκπομπή «Βράδυ» ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους θαμώνες του μαγαζιού που τραγουδούσε!
«Ξεκίνησαν μανούρα οι μπροστά, χοντρή μανούρα. Ό,τι αρσενικό υπήρχε μέσα στο μαγαζί, έδινε και έπαιρνε», είπε χαρακτηριστικά!
Μετά από δύο λεπτά που ξεκίνησε ο καυγάς, σταμάτησε να τραγουδά μιας και ήταν on stage και πήγε στο καμαρίνι του!
Kαι πρόσθεσε: «Τους πήρανε με ασθενοφόρο. Όταν έφυγε, κατέβηκα ξανά και τραγούδησα για όσους είχαν απομείνει... Δεν ξέρω και δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε ο καβγάς».
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.