Αυτά κάνει ο Γιώρκας όταν γίνονται καβγάδες στα μαγαζιά που τραγουδά!

Αυτά κάνει ο Γιώρκας όταν γίνονται καβγάδες στα μαγαζιά που τραγουδά!

Το περισταστικό που περιέγραψε στον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικό....

Kαλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος περιέγραψε στην εκπομπή «Βράδυ» ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τους θαμώνες του μαγαζιού που τραγουδούσε!

«Ξεκίνησαν μανούρα οι μπροστά, χοντρή μανούρα. Ό,τι αρσενικό υπήρχε μέσα στο μαγαζί, έδινε και έπαιρνε», είπε χαρακτηριστικά!
Μετά από δύο λεπτά που ξεκίνησε ο καυγάς, σταμάτησε να τραγουδά μιας και ήταν on stage και πήγε στο καμαρίνι του!


Kαι πρόσθεσε: «Τους πήρανε με ασθενοφόρο. Όταν έφυγε, κατέβηκα ξανά και τραγούδησα για όσους είχαν απομείνει... Δεν ξέρω και δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε ο καβγάς».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE