ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφιος για Δήμαρχος Λεμεσού ο άνθρωπος που επιτέθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ

Υποψήφιος για Δήμαρχος Λεμεσού ο άνθρωπος που επιτέθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ

Για ακόμη μια φορά ο γνωστός γιατρός Χάρης Αριστείδου απασχολεί την κοινή γνώμη καθώς υπέβαλε και επισημά υποψηφιότητα για την Δημαρχία της Λεμεσού.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο γιατρός Χάρης Αριστείδου υπέβαλε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λεμεσού. Φυσικά η υποψηφιότητα συνοδεύονταν και από ένταση στις υποψηφιότητες των Ανδρέα Χρίστου και Νίκου Νικολαΐδη.

Ο γιατρός Χάρης Αριστείδου είναι  μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς πριν από 23 είχε απασχολήσει τις Αρχές όταν έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιείτο για τις μετακινήσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα τον Οκτώβρη του 1993 κατά την περίοδο που η Βασίλισσα της Αγγλίας πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στο Κύπρο,  επιτέθηκε τρεις φορές εναντίον Βρετανών αξιωματικών, αλλά και της ίδιας της βασιλικής λιμουζίνας, διαμαρτυρόμενος για την πρόθεση των Αρχών να την τιμήσουν.

Στις 25 Μαΐου 2016, ο γιατρός πέφτει θύμα άγριας επίθεσης από δυο άγνωστα του πρόσωπα. Ήταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05) ενώ περπατούσε κοντά στην οικία του, στον Άγιο Αθανάσιο, εμφανίστηκαν δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη και τον ξυλοφόρτωσαν. Ο 52χρονος δέχθηκε κτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, με ρόπαλο του μπέιζμπολ και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με τη μαύρου χρώματος μοτοσικλέτα.

Από την επίθεση ο γιατρός έχασε τα δόντια καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια στο πρόσωπο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top