Υποψήφιος για Δήμαρχος Λεμεσού ο άνθρωπος που επιτέθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ

Υποψήφιος για Δήμαρχος Λεμεσού ο άνθρωπος που επιτέθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ

Για ακόμη μια φορά ο γνωστός γιατρός Χάρης Αριστείδου απασχολεί την κοινή γνώμη καθώς υπέβαλε και επισημά υποψηφιότητα για την Δημαρχία της Λεμεσού.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ο γιατρός Χάρης Αριστείδου υπέβαλε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λεμεσού. Φυσικά η υποψηφιότητα συνοδεύονταν και από ένταση στις υποψηφιότητες των Ανδρέα Χρίστου και Νίκου Νικολαΐδη.

Ο γιατρός Χάρης Αριστείδου είναι  μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς πριν από 23 είχε απασχολήσει τις Αρχές όταν έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιείτο για τις μετακινήσεις της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα τον Οκτώβρη του 1993 κατά την περίοδο που η Βασίλισσα της Αγγλίας πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στο Κύπρο,  επιτέθηκε τρεις φορές εναντίον Βρετανών αξιωματικών, αλλά και της ίδιας της βασιλικής λιμουζίνας, διαμαρτυρόμενος για την πρόθεση των Αρχών να την τιμήσουν.

Στις 25 Μαΐου 2016, ο γιατρός πέφτει θύμα άγριας επίθεσης από δυο άγνωστα του πρόσωπα. Ήταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (25/05) ενώ περπατούσε κοντά στην οικία του, στον Άγιο Αθανάσιο, εμφανίστηκαν δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη και τον ξυλοφόρτωσαν. Ο 52χρονος δέχθηκε κτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, με ρόπαλο του μπέιζμπολ και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με τη μαύρου χρώματος μοτοσικλέτα.

Από την επίθεση ο γιατρός έχασε τα δόντια καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια στο πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE