ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέμβαση στο ThemaOnline από συγγενή της 25χρονης που είχε τροχαίο με 13χρονο πεζό μαθητή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρέμβαση στο ThemaOnline από συγγενή της 25χρονης που είχε τροχαίο με 13χρονο πεζό μαθητή

Ασυνήθιστη παρέμβαση αναγνώστη στο ThemaOnline. Ο Γ. επικοινώνησε με τα γραφεία της ιστοσελίδας μας για να μιλήσει για το ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό την Τετάρτη (22/02) το απόγευμα, όταν 25χρονη κτύπησε με το όχημά της 13χρονο πεζό στην λεωφόρο Μακεδονίας.

Αν και στενός συγγενής της κοπέλας, εντούτοις σκοπός του τηλεφωνήματός του δεν ήταν να αναφερθεί στις λεπτομέρεις του ατυχήματος, αλλά να στείλει ένα μήνυμα προς τις αρμόδιες αρχές με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών για τους πολίτες.

Μας είπε μεταξύ άλλων: «Ο δρόμος θα έπρεπε να είχε είτε υπέργεια είτε υπόγεια διάβαση πεζών. Πολύς κόσμος που θέλει να μεταβεί στο γραμμικό πάρκο του Γαρύλλη, διασταυρώνει το δρόμο με κίνδυνο της ζωής του. Η Μακεδονίας δεν προσφέρεται για διασταύρωση της από πεζούς. Έχει χαρακτήρα υπεραστικού δρόμου. Αν είχε διαβάσεις πεζών τώρα δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτό το τροχαίο. Πρέπει οι αρμόδιοι να λάβουν μέτρα».

Μετά από ερώτησή μας, ανέφερε ότι η συγγενής του μετά το πρώτο σοκ τηλεφώνησε άμεσα σε ασθενοφόρο, ενώ εν συνεχεία επικοινώνησαν με τους γονείς του παιδιού για να βεβαιωθούν ότι η κατάστασή του είναι εκτός κινδύνου.

Και κατέληξε: «Αν και έχω άποψη, εντούτοις θα πω ότι είναι δουλειά της τροχαίας να εντοπίσει τους λόγους που συνέβη το ατύχημα και δεν είναι σωστό να μιλήσω από τη στιγμή που τα αίτια εξετάζονται. Σας διαβεβαιώνω ωστόσο πως κινείτο με ταχύτητα χαμηλότερη του ορίου και ότι ίσως το ρήμα ‘παρέσυρε’ να την αδικεί, αφού δεν έτρεχε. Εύχομαι στο παιδί καλή ανάρρωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τροχαίο ατύχημα στην Λεμεσό: 25χρονη παρέσυρε με το όχημά της 13χρονο μαθητή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top