ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι τρεις Ελληνοκύπριοι – Ναρκωτικά, καλάσνικοφ και σφαίρες στην κατοχή τους

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι τρεις Ελληνοκύπριοι – Ναρκωτικά, καλάσνικοφ και σφαίρες στην κατοχή τους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγούνται το πρωί τρία πρόσωπα που συνελήφθηκαν την Δευτέρα 27/3 από την ΥΚΑΝ μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στη Λεμεσό, κατά την οποίαν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, καθώς και οπλισμός.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν στην ΥΚΑΝ αξιοποιήθηκαν με επιτυχία, δήλωσε την Δευτέρα 27/3 το βράδυ στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης, προσθέτοντας πως η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρα στο χώρο όπου βρίσκεται το κοινοτικό γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών.

Η Αστυνομία, συνέχισε, συνέλαβε στη σκηνή τρεις Ελληνοκύπριους, ηλικίας 39, 31 και 29 ετών, ενώ εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο καθώς και σε εμπορευματοκιβώτιο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, 11 κιλά κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Καλάσνικοφ, ένα περίπου κιλό αμφεταμίνες, ποσότητα χαπιών έκσταση, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου, δυο πυροκροτητές και ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Οι έρευνες της ΥΚΑΝ συνεχίζονται, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE