Παραδοχή προέδρου κυβερνητικών Ιατρών Σ. Κούμα - «Είμαι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ» – VIDEO

Παραδοχή προέδρου κυβερνητικών Ιατρών Σ. Κούμα - «Είμαι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ» – VIDEO

Στη περιβόητη λίστα των 39 προσώπων που κατέχουν θέση στο δημόσιο και την ίδια ώρα είναι δημόσιοι υπάλληλοι περιλαμβάνεται και το όνομα του προέδρου της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών, Σωτήρη Κούμα.

Την λίστα έδωσε στην δημοσιότητα ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομα της Σάβιας Ορφανίδου μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ η οποία αποσπάστηκε στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Ο κ. Κούμας καλεσμένος στο ΡΙΚ ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Πάρη Ποταμίτη τι ισχύει για το πρόσωπο του με τον ίδιο ανάμεσα σε άλλα να σημειώνει ότι, «σίγουρα γνωρίζω. Είμαι στον αριθμό τρία. Έχει γίνει και ανέκδοτο μεταξύ μας. Σίγουρα, ναι, κατέχω κομματικό αξίωμα. Αν έχω υποπέσει σε παράπτωμα εγώ θα ακολουθήσω τις διαδικασίες δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Σε ερώτηση ποια θέση κατέχει στο ΑΚΕΛ απάντησε ότι είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής το κόμματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε o Παμπορίδης φωνάζοντας και κτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι – «Το παναΰριν ετέλειωσε!» - VIDEO

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE