Απερίγραπτη βία και αθλιες συνθήκες για τους παγιδευμένους στη Ράκκα

Απερίγραπτη βία και αθλιες συνθήκες για τους παγιδευμένους στη Ράκκα

Γύρω στις 50,000 κάτοικοι είναι παγιδευμένοι στην πόλη Ράκκα, την `πρωτεύουσα` του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο εκπρόσωπος της UNICEF, στην Ιταλία, Andrea Iacomini.

Οι μισοί εκ αυτών είναι παιδιά, συνέχισε. Είπε ότι τα παιδιά αυτά ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, απίστευτα σκληρή βία, χωρίς τροφή, νερό ή ιατρική φροντίδα, και υπό συνεχείς βομβαρδισμούς Ανέφερε ότι όσοι άνθρωποι (κυρίως οικογένειες) κατάφεραν να διαφύγουν σε κοντινούς προσφυγικούς συνοικισμούς δεν έχουν φάει ή πιει οτιδήποτε για μέρες και είναι εξαντλημένοι. Οι άνθρωποι αυτοί, ανέφερε, περιγράφουν τις συνθήκες στη Ράκκα όπου οι δρόμοι είναι γεμάτοι νάρκες και ξετυλίγονται καθημερινά σκηνές βάρβαρων πράξεων και βίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE