Με στρατιωτικές τιμές υποδέχθηκε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ο Γερμανός Καγκελάριος
Με στρατιωτικές τιμές υποδέχθηκε ο Καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στην Καγκελαρία, στο Βερολίνο.

Την αφορμή για να γράψω το παρακάτω σχόλιο, μου την έδωσε μια ραδιοφωνική εκπομπή. Την ώρα που ολοκληρωνόταν ο αγώνας της εθνικής ελπίδων με την αντίστοιχη του Βελγίου στη Λάρνακα.
Ο συνάδελφος που ήταν πίσω από το μικρόφωνο, ανέφερε συγκεκριμένα ότι οι σκόρερ των αντιπάλων μας, παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Ο Λουκεμπάκιο (που έβαλε το πρώτο τέρμα) παίζει στην Σιαρλερουά, με τη φανέλα της οποίας έγραψε ήδη 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και σκόραρε δυο φορές!
Ο άλλος ο Μπαστιέν, που σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” παίζει στο Καμπιονάτο και στην Κίεβο! Έχει αγωνιστεί σε 3 ματς, έβαλε κι ένα γκολ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




