Να μην χαθεί η ελπίδα…

Να μην χαθεί η ελπίδα…

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης (26/10) μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, και βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 3-0, κάποιοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ αυτών ο Γιάννης Γερολέμου (ΑΕΛ) και ο Παναγιώτης Ανδρέου (Ολυμπιακού). Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι μόλις 17 και 16 χρόνων αντίστοιχα, και φαίνεται ότι έχουν όλο το ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά τους για να αποτελέσουν σε μελλοντικό χρόνο τους στυλοβάτες των ομάδων τους αλλά και της Εθνικής Κύπρου.

Τόσο ο Γιάννης Γερολέμου όσο και ο Παναγιώτης Ανδρέου αλλά και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να παίξουν στα μεγάλα σαλόνια με τις ομάδες τους, θα πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και να δείχνουν καθημερινά αφοσίωση σε αυτό που αγαπούν, που δεν είναι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE