ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττήθηκε στο Ισραήλ… αλλά στην Λεμεσό θα είναι αλλιώς

Ηττήθηκε στο Ισραήλ… αλλά στην Λεμεσό θα είναι αλλιώς

Green Hall KFAR SABA: HAPOEL KFAR SABA – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-0 Σετ:25-19, 25-21,25-12

Η Νέα Σαλαμίνα επέστρεψε με ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή. Το βράδυ της Τετάρτης έχασε από την Χάποελ Κφαρ Σαβά με 3-0  σετ, στην «Green Hall KFAR SABA» αλλά ελπίζει ότι στον επαναληπτικό της Τρίτης στη Λεμεσό θα δείξει καλό πρόσωπο και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Η απουσία του Βανέγκας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως η πρωτοπόρος της ισραηλινής λίγκας με έξι νίκες σε έξι αγώνες ήταν εμφανέστατη. Τον αγώνα παρακολούθησαν 750 θεατές.

Στο πρώτο σετ οι Ισραηλινοί μπήκαν πολύ δυνατά και εξασφάλισαν διαφορά έξι πόντων 08-02. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να συμμαζέψουν τη διαφορά και μείωσαν σε 16-12, αλλά δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, αφού η Xάποελ κράτησε και αύξησε σε 21-14 για να κλείσει το σετ 25-19 για τους Ισραηλινούς σε 27 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Νέα Σαλαμίνα προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα και ακολουθούσε μέχρι τα μέσα του σετ τους γηπεδούχους 08-06, 16-14. Όταν όμως η ομάδα της Χάποελ ξέφυγε με 21-16 στην ουσία το σετ έλαβε τέλος άνκαι οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου το πάλεψαν. Ωστόσο, έχασαν 25-21 και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, σε 30 λεπτά.

Στο τρίτο σετ η ομάδα μας μπήκε αρκετά καλά 04-03 για την Χάποελ, αλλά οι Ισραηλινοί κατάφεραν να ξεφύγουν με 14-05 δείχνοντας ότι είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα. Γρήγορα – γρήγορα το σκορ ξέφυγε με τους Ισραηλινούς να προηγούνται 20-09 για να τελειώσει το σετ me 25-12 σε 25 λεπτά.

HAPOEL KFAR SABA (ΓΚ. ΓΚΑΛΙΛΙ):Γκόμεζ, Μπάτσκαλα, Μπεν Γκαλ, Ντεβάς, Μασιάδο, Ιμαμούρα – Λίμπερο: Τζούρεβιτς, Λίμπερο 2 Βάινζτοκ. – Αλλαγές: Βέις.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(AΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Kορνιένκο, Γεωργίου, Ζηκάκης, Κασαμπαλής, Παφίτης, Σιαπάνης – Λίμπερο: Κοπανάροφ – Αλλαγές: Αβερκίου, Χρυσοστόμου, Σοφοκλέους.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι ο Μαλτέζος Αντονέλλο Καλέτζα και ο Τούρκος Καντεμίρ Τουντζάι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Υπουργός Υγείας στο «T»: «Εντός του 2024 αναμένεται η έναρξη τριών νέων πληθυσμιακών προγραμμάτων»

Με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός σε συνέντευξή του στο «T» αναλύει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, με την ανάληψη των καθηκόντων του. Σημειώνει πως με την εφαρμογή του ΓεΣΥ στόχος του υπουργείου του, είναι να μην παρέχει πλέον υπηρεσίες και να επικεντρωθεί στην χάραξη και άσκηση πολιτικών, στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top