LIFESTYLE

My Style Rocks: Παίκτρια κινείται νομικά κατά της παραγωγής- Θέλει τα λεφτά της

 My Style Rocks: Παίκτρια κινείται νομικά κατά της παραγωγής- Θέλει τα λεφτά της

Ο τρίτος κύκλος του “My style rocks” έχει επιστέψει ανανεωμένος και ήδη κάποιες παίκτριες αρχίζουν και ξεχωρίζουν με το στιλ τους.

Πολλές παλιές διαγωνιζόμενες έχουν κατά καιρούς μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και έχουν πει την άποψη τους για τον νέο κύκλο.

Το πρωί  της Τρίτης 28/1 στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Φωτεινή Τράκα, η νικήτρια του περσινού “My style rocks” και αυτά που αποκάλυψε προκάλεσαν αίσθηση, καθώς αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει το έπαθλο της και έχει κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής.

“Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς.”, δήλωσε η νικήτρια του περσινού ριάλιτι μόδας.

Στη συνέχεια η Φωτεινή Τράκα πρόσθεσε: “Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες πληρωμές, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό.”

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Φωτεινή Τράκα σχετικά με το “My style rocks”: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top