ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι

ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι

Μόνη πρώτη η Τσέλσι που κέρδισε με 3-1 τη Λιντς και μάλιστα με ανατροπή.

Μόνη πρώτη η Τσέλσι, που βρέθηκε να χάνει από νωρίς κόντρα στη Λιντς, σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίας αλλά στο τέλος επικράτησε με 3-1.

Στο 2ο λεπτό ο Μελιέ έσωσε μετά από σουτ του Ζιγές και στο 4’ Φίλιπς από αριστερά έβγαλε απίστευτη κάθετη και ο Μπάμφορντ πετάχτηκε ανάμεσα στους στόπερ και στον Μεντί, τσίμπησε την μπάλα και μπήκε μαζί της στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 9ο λεπτό ο Βέρνερ έχασε ίσως την ευκαιρία της χρονιάς. Μετά από κόρνερ από αριστερά ο Ζιρού πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βέρνερ βρέθηκε μόνος στο 2ο δοκάρι. Προσπαθώντας να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα την έστειλε προς τα έξω και με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στο δοκάρι!

Στο 22’ ο Μελιέ έκανε τραγικό λάθος και ο Ζιρού έκλεψε αλλά αστόχησε, όμως στο 27’ ο φορ της Τσέλσι πήρε ρεβάνς από τον συμπατριώτη του. Ο Τζέιμς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζιρού πετάχτηκε πανέμορφα στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έγραψε το 1-1.

Στο 32’ ο Γιορέντε πρόλαβε σωτήρια τον Πούλισικ, ενώ στο 40’ ο Ζουμά πρόλαβε σωτήρια τον Μπάμφορντ και στο 45+3’ ο Ζιρού δε βρήκε σωστά την μπάλα μετά από νέο γύρισμα του Τζέιμς.

Στο 54ο λεπτό η κεφαλιά του Χάβερτς πέρασε λίγο έξω όπως και στο σουτ του Ραφίνια στο 57’ και στο 60’ ο Μελιέ πραγματοποίησε απίθανη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Βέρνερ, πριν ο Αλιόσκι διώξει σε κόρνερ. Όμως από το κόρνερ ο Ζουμά πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 2-1.

Στο 68ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Ζιρού έβαλε την προβολή από το πέναλτι αλλά αστόχησε, ενώ στο 76’ ο Μελιέ έσωσε κει μετά από σουτ του Τσίλγουελ ενώ στο 77’ ο Ζιρού πήρε μόνος του την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάουντ αλλά σημάδεψε δοκάρι.

Στο 84’ ο Ροδρίγο προσπάθησε να βρει τον Μπάμφορντ αλλά ο Μεντί πρόλαβε σωτήρια ενώ στο 90+3’ ο Βέρνερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πούλισικ εξ επαφής έκανε το 3-1.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς, Ζουμά, Καντέ, Χάβερτς (67’ Κόβατσιτς), Μάουντ, Βέρνερ, Ζιγές (29’ Πούλισικ), Ζιρού (79’ Έιμπραχαμ).

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κοχ (8’ Γιορέντε), Κούπερ, Ντάλας, Έιλινγκ, Ραφίνια, Κλιχ, Φίλιπς, Αλιόσκι (69’ Ροδρίγο), Χάρισον (57’ Πόβεδα Οκάμπο), Μπάμφορντ

PREMIERLEAGUE-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Πηγή: Aek365.org

The post ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΟΝΗ πρώτη η Τσέλσι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top