ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κρίσιμες αποφάσεις - Σύσκεψη στο Προεδρικό για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Κρίσιμες αποφάσεις - Σύσκεψη στο Προεδρικό για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

 Συσκέψεις σήμερα στο Προεδρικό για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σήμερα στις 9:15 το πρωί σύσκεψης με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή για τον κορωνοϊό στην παρουσία των αρμοδίων Υπουργών, με στόχο την εξέταση της επιδημιολογικής κατάστασης και την σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς των κορωνοϊού στην Κύπρο.

Στις 11.15  ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει, επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τους αρχηγούς των κομμάτων και τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.
 
Την Τρίτη το βράδυ τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, συζήτησαν μεταξύ τους για τις χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα που θα εισηγηθούν στην Κυβέρνηση.
 
Αρμόδια πηγή είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ, ότι η γενική αντίληψη που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά, ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Πάντως σε σύσκεψη της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια προκαταρκτική συζήτηση σε γενικές γραμμές για τις χαλαρώσεις.
 
Ο περισσότερος χρόνος στη σύσκεψη, αναλώθηκε στην αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας, τα ευρήματα των ιχνηλατήσεων στη Λεμεσό, τα μεταλλαγμένα στελέχη και τους εμβολιασμούς.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top