ΚΟΣΜΟΣ

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών διαμηνύει ότι διαθέτει την τεχνολογία για να μπλοκάρει πλήρως το Twitter

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών διαμηνύει ότι διαθέτει την τεχνολογία για να μπλοκάρει πλήρως το Twitter

Η ρωσική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών Roskomnadzor διαμηνύει ότι διαθέτει την τεχνολογία για να μπλοκάρει πλήρως το Twitter αν αυτό καταστεί αναγκαίο, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Αναπληρωτής Πρόεδρός της Βαντίμ Σουμπότιν.

 
Παράλληλα, η Roskomnadzor δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα και σε άλλες πλατφόρμες στην περίπτωση που παραβιάζουν την ρωσική νομοθεσία και δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της. 
 
Η "επιβράδυνση" των εν λόγω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο πλήρης αποκλεισμός τους είναι τα  περιοριστικά μέτρα που  θα ληφθούν, στην περίπτωση μη τήρησης της ρωσικής νομοθεσίας, δήλωσε ο  Σουμπότιν, υπενθυμίζοντας τις δικαστικές διενέξεις για την επιβολή προστίμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, YouTube και Instagram. 
 
Η Roskomnadzor, είπε, προς το παρόν δεν είχε καμία απάντηση εκ μέρους της εταιρείας Twitter μετά την ανακοίνωση της ρυθμιστικής αρχής να μπλοκάρει πλήρως σ` έναν μήνα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με την υπόδειξη να απομακρύνει απαγορευμένο περιεχόμενο.  


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top