ΚΟΣΜΟΣ

'Εντεκα πτώματα εντοπίστηκαν στη νότια είσοδο της Βεγγάζης, για 'εκτέλεση' μιλούν οι τοπικές αρχές

'Εντεκα πτώματα εντοπίστηκαν στη νότια είσοδο της Βεγγάζης, για 'εκτέλεση' μιλούν οι τοπικές αρχές

Έντεκα πτώματα που φέρουν "τραύματα από σφαίρες" εντοπίστηκαν σήμερα στη Βεγγάζη, τη δεύτερη πόλη της Λιβύης, όπως έγινε γνωστό από μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, η οποία είπε ότι εικάζεται πως επρόκειτο για "εκτελέσεις".

"Οι δυνάμεις ασφαλείας ενημερώθηκαν σήμερα για τα έντεκα πτώματα στη νότια είσοδο της Βεγγάζης, στον τομέα του αλ Χαουάρι, κοντά στο νεκροταφείο", ανέφερε η πηγή αυτή στο Γαλλικό Πρακτορείο, ζητώντας να παραμείνει ανώνυμη. Αφού απέκλεισαν τον χώρο, τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που έσπευσαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι τα θύματα έφεραν τραύματα από σφαίρες.

 Στο ανατολικό τμήμα της χώρας, το οποίο ελέγχεται από τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, η κατάσταση παραμένει επισφαλής και είναι συχνό φαινόμενο οι εκτελέσεις και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αντίπαλοι του στρατάρχη συχνά πέφτουν θύματα αντιποίνων. Τον Οκτώβριο του 2017 36 φερόμενοι τζιχαντιστές -εκ των οποίων οι 19 ήταν αλλοδαποί- εκτελέστηκαν και τα πτώματά τους, που έφεραν ίχνη βασανιστηρίων, εγκαταλείφθηκαν σε ένα χωράφι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top