ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Η Πρωτοκολλητής του Πολιτικού Δικαστηρίου Λάρνακος έστειλε στην φυλακή άνθρωπο με προβλήματα υγείας

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ: Η Πρωτοκολλητής του Πολιτικού Δικαστηρίου Λάρνακος έστειλε στην φυλακή άνθρωπο με προβλήματα υγείας

Είναι να τραβάς τα μαλιά σου μ΄ αυτά που συμβαίνουν στο Δικαστήριο Λάρνακας, λόγω της στάσης της Πρωτοκολλητού...

Δικαστής διέταξε να αφεθεί ελεύθερος Κύπριος πολίτης της Δημοκρατίας με όρους. Ο εν λόγω πολίτης ζητήθηκε να εκδοθεί στην Ελλάδα, για χρέος εταιρείας στην οποία ήταν διευθυντής πριν από 10 χρόνια.

Η εγγύηση ορίστηκε στις 500.000 ευρώ. Ο εν λόγω πολίτης, λοιπόν, υπέγραψε και εγγυήθηκε με τίτλο ιδιοκτησίας ακινήτου της εταιρείας του, το οποίο εκτιμάται από το Κτηματολόγιο πέραν του 1 εκ. ευρώ!

Με απλά λόγια, υπερκάλυψε το ποσό της εγγύησης. Το παράδοξο; Η Πρωτοκολλητής Μαλεκκίδου αποφάσισε να... ασκήσει την διακριτική της εξουσία και να αφήσει τον άνθρωπο να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές. Θεώρησε ότι έπρεπε να τον εγγυηθεί φυσικό πρόσωπο. Σημειώστε ότι ο άνθρωπος έχει κύρωση ύπατος, είναι διαβητικός και εγχειρισμένος στον οισοφάγο.

Η απόφαση της μάλιστα επικυρώθηκε τηλεφωνικώς από την Αρχιπρωτοκολλητή του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι η Πρωτοκολλητής του Πολιτικού Δικαστηρίου Λάρνακος προτού ασκήσει την διακριτική της ευχέρεια, έδωσε οδηγίες στη Δικηγόρο του εν λόγω προσώπου όπως ζητήσει άδεια από τον Δικαστή για να διευκρινιστεί ο εν λόγω όρος και κατόπιν παράκλησης της Δικηγόρου που χειριζόταν την υπόθεση για να προσκομιστεί ο φάκελος ενώπιον του εν λόγω Δικαστή ώστε να γίνει διευκρίνιση του εν λόγω όρου στην Πρωτοκολλητή και να αφεθεί ελεύθερο το εν λόγω πρόσωπο αφού πληρούσε τους όρους της εγγύησης, αρνήθηκε να την δεχτεί.

Η οικογένεια του εν λόγω προσώπου ζητά την άμεση επέμβαση των αρμοδίων δια μέσω του Tothemaonline που επικοινώνησε μαζί του.

Ζητά την άμεση επέμβαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, του Γενικού Εισαγγελέα και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Είναι ανέκδοτο πλέον σε αυτόν τον τόπο να διοικούν μέτριοι και μικροί άνθρωποι!

Αν δηλαδή είμαι υπό κράτηση στην Κύπρο και αφεθώ ελεύθερος με όρους ως οι οδηγίες του Δικαστηρίου και με εγγυηθεί η πιο μεγάλη τράπεζα της Γερμανίας, η Πρωτοκολλητής του Δικαστηρίου θα αποφασίσει να με αφήσει υπό κράτηση, επειδή η γερμανική τράπεζα είναι νομικό πρόσωπο!!!! ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!

Σημειώνεται ότι η εν λόγω κυρία είναι αυτή που όπως σας ενημερώναμε τον Οκτώβριο του 2016 «σήκωσε» με τις φωνές της το Δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top