Ματσάκης για πτώμα γυναίκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για έγκλημα – Συγκλονιστικό για την Κύπρο»

Ματσάκης για πτώμα γυναίκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για έγκλημα – Συγκλονιστικό για την Κύπρο»

Τοποθετήθηκε μέσω του Τρίτου ραδιοφώνου του ΡΙΚ ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος στο Μιτσερό, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει αμφιβολία βάσει των στοιχείων ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Ο κύριος Ματσάκης το πρωί της Δευτέρας (15/4) ανέφερε συγκεκριμένα πως, βάσει όσων βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την υπόθεση, είναι βέβαιο ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία. Εξήγησε πως το ότι βρέθηκε δεμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας, είναι απόδειξη ότι πρόκειται για δολοφονία.

Σημείωσε μάλιστα ότι του θυμίζει δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 25 χρόνια στην περιοχή Αμμοχώστου.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση για να διερευνηθεί» σημείωσε, αφού το πτώμα είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Καταλήγοντας, ο ιδιώτης ιατροδικαστής, ευχήθηκε να εντοπιστούν οι στυγνοί δολοφόνοι της γυναίκας, ενώ χαρακτήρισε ως συγκλονιστική την υπόθεση, για τα δεδομένα της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE