ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά από τροχαίο - Τρελή πορεία του οχήματος του

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 22χρονος μετά από τροχαίο - Τρελή πορεία του οχήματος του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκε 22χρονος μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, 22χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Ελεδιώ με κατεύθυνση το Ελεδιώ. Σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά και εκτράπηκε από το δρόμο. Αρχικά προσέκρουσε σε σήμα τροχαίας και ακολούθως εξήλθε σε παρακείμενο χωράφι. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε ημιφορτηγό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Πάφου. Ο νεαρός εξήλθε του οχήματος του χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο που μετέφερε τον 22χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου, όπου εξετάστηκε και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. 

Ο οδηγός του ημιφορτηγού δεν τραυματίστηκε.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΔ) 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE