Μαρτίδης: «Είμαι ανοιχτός για συζήτηση και συνεργασία»

Μαρτίδης: «Είμαι ανοιχτός για συζήτηση και συνεργασία»

Μήνυμα στο Facebook από τον προπονητή του Άρη, Νικόλα Μαρτίδη:

«Ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της, δυστυχώς όχι με το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Άρη Λεμεσού.

Στο διάστημα που ανέλαβα, η ομαδα είχε απολογισμό 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, που όμως δεν ήταν αρκετός για να μας χαρίσει την άνοδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, το προσωπικό και τη διοίκηση, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, για την στήριξη και τη συνεργασία που είχαμε μέχρι ακόμα και σήμερα.

Τώρα, για την καινούρια μέρα, είμαι ανοιχτός για συζήτηση και συνεργασία με την καινούρια διοίκηση του Αρη Λεμεσού, καθώς επίσης και με οποιαδήποτε διοίκηση ομάδος. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE