ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Αγγελίδης: Επιθυμία του να αφήσει την θέση του εκπρόσωπου τύπου -VIDEO

Ανδρέας Αγγελίδης: Επιθυμία του να αφήσει την θέση του εκπρόσωπου τύπου -VIDEO

Ο Ανδρέας Αγγελίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Ενημέρωση» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θέση του εκπροσώπου τύπου της Αστυνομίας αλλά και για τα όσα βίωσε μέσα από αυτήν, στα 7 χρόνια υπηρεσίας του. 

Συγκεκριμένα ο κ.Αγγελίδης αποκάλυψε ότι ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ήταν μια επιθυμία την οποία είχε από την προηγούμενη ηγεσία, με βάση και την τελευταία προαγωγή του πλεόν είναι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Όπως δημοσίευσε από την πρώτη στιγμή το ThemaOnline ο κύριος Αγγελίδης αναμένεται να μετατεθεί στην πόλη καταγωγής του τη Λεμεσό, αναλαμβάνοντας καθήκοντα  βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Διοίκησης.

«Έχω εργαστεί για ένα μεγάλο μέρος της υπηρεσίας μου στον επιχειρησιακό τομέα. Έχω συνεργαστεί και είμαι πλήρως ικανοποιημένος με τα Μέσα Ενημέρωσης. Για μένα είναι σταθμός στην καριέρα μου και στην προσωπική μου ζωή αυτή η συνεργασία, αυτός ο ρόλος του Εκπροσώπου Τύπου, με δύσκολες στιγμές και δύσκολες επιθέσεις. Πρέπει να αντέχεις την πίεση».

Δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την στιγμή τον χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι την μετάθεσή του, ωστόσο βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον νεό εκπρόσωπο τύπου, Χρίστο Ανδρέου, ο οποίος όπως ανέφερε έχει εργαστεί και προηγουμένως στην παρόμοια θέση, ως εκπρόσωπος τύπου της Λάρνακας.

«Ήταν δική μου επιθυμία για αλλαγή...είμαι σε αυτή τη θέση τα τελευταία 7 χρόνια»

«Η προσπάθεια μου πάντα ήταν να εξυπηρετήσω σωστά τους δημοσιογράφους αλλά και το κοινό», δήλωσε ο κ.Αγγελίδης ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη σχέση που είχε αυτά τα χρόνια με τα μέσα ενημέρωσης.

«Είμαι πλήρως ικανοποιημένος με την συνεργασία που είχα με τα μέσα ενημερώσης...Αρκετές φορές έχω ζήσει δύσκολες στιγμές και υποθέσεις οι οποίες χρειάστηκαν υπομονή». 

Αναφερόμενος στην πιο δύσκολη, για τον ίδιο, υπόθεση που έχει ζήσει μέσα από το επάγγελμα αναφέρθηκε στο διπλό φονικό Στροβόλου λέγοντας ότι ήταν μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις στην οποία κλήθηκε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. «Χρειάστηκε ιδιαίτερη προσοχή με τα όσα έπρεπε να αναφέρω».

Για την εν λόγω υπόθεση ο ίδιος ανέφερε ότι: «Μπορώ να πω ότι το διπλό φονικό του Στροβόλου, που σίγουρα ήταν μια αρκετά δύσκολη υπόθεση και είχα προβληματιστεί πως έπρεπε να τύχει διαχείρισης αυτή η υπόθεση, τουλάχιστον το τι θα έπρεπε να λεχθεί. Γιατί από τη στιγμή που είσαι η επίσημη θέση ενός σώματος, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Σίγουρα επηρεάζεσαι μέσα από αυτή τη δουλειά, πρέπει να υπάρχει η προσοχή, πρέπει να λες λίγα...»

Κλείνοντας ανέφερε επίσης ότι: «Έχω εξηγήσει ποιά είναι τα μηνύματα τα οποία πρέπει να περάσουμε στους πολίτες με απόλυτη προσοχή». Ένα μήνυμα- συμβουλή το οποίο στέλνει και στον νεό εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας.

Παρακολουθήστε σχετικό απόσπασμα από όσα ανέφερε στον Alpha:

https://www.youtube.com/watch?v=YaIeIik6LWM

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top