Υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι – Βρέθηκε σπίτι γι’ αυτό το τυφλό σκυλάκι που πέταξε στο δρόμο ο ιδιοκτήτης του

Υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι – Βρέθηκε σπίτι γι’ αυτό το τυφλό σκυλάκι που πέταξε στο δρόμο ο ιδιοκτήτης του

Βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Έγκωμης, τυφλό, αβοήθητο, χωρίς να γνωρίζει που κατευθύνεται, προσπαθώντας να επιβιώσει.

Το σκυλάκι ηλικίας 5 ετών, έφερε ηλεκτρονική ταυτότητα και έτσι ειδοποιήθηκε άμεσα ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος αφού ισχυρίστηκε ότι τον έχασε πριν ένα περίπου χρόνο, ενημέρωση τους εθελοντές που επικοινώνησαν μαζί του ότι δεν τον θέλει πίσω.

Η «Φωνή Για Τα Ζώα», απηύθυνε έκκληση για να εξευρεθεί ένα νέο σπίτι που θα μπορούσε να του προσφέρει φιλοξενία.

Πριν από λίγο, σε νέα ενημέρωση που κοινοποίησε η οργάνωση, πληροφορεί τους φιλόζωους ότι βρέθηκε γυναίκα, η οποία προτίθεται να φιλοξενήσει το σκυλάκι προσωρινά, αναφέροντας πως αν όλα πάνε καλά, θα κρατήσει μόνιμα στο σπίτι της το ταλαίπωρο τετράποδο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.